Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 11. 2018. 23:01   >>  22:43

POBJEDA BARSELONE

Fener slavio u Vitoriji, PAO bolji u atinskom derbiju

Fenerbahče je slavio na gostovanju Baskoniji 74:72, Panatianikos je srušio Olimpijakos na svom terenu 93:80, dok je Barselona pobijedila Himki u gostima 87:80, u mečevima šestog kola Evrolige.

Dramatičan meč viđen je u Vitoriji, domaćin je kontrolisao dešeavanja na parketu u većem dijelu meča, ali je Fener malo po malo topio prednost, da bi u finišu i preokrenuo.

U posljednjih pola minuta Kalinić, Slukas i Datome su bili sigurni sa linije slobodnih bacanja, pa je tim Željka Obradovića upisao petu pobjedu.

Datome je nosio Fener sa 16 poena, Žofri Lovernj je ubacio poen manje, dok je u poraženom sastavu najbolji bio Ilimane Diop sa 17.

Panatinaikos je u drugom poluvremenu slomio otpor vječitog rivala.

Lukas Levačijus je nosio "zelene" sa 17 poena, odlično ga je pratio Nik Kalates sa 14 poena, po sedam skokova i asistencija.

Kod Olimpijakosa ubjedljivo najbolji Jorgos Printezis sa 26 poena.

Barselona je na krilima Tomasa Ertela pobijedila Himki, sjajni plej je ubacio 18 poena.

Na drugoj strani, po običaju najbolji je bio Aleksej Šved sa 27 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније