Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 11. 2018. 13:15   >>  12:51

POMOĆNI TRENER "PLAVIH"

Moramo poraditi na "praznom hodu"

Pomoćni trener košarkaša Budućnosti Srđan Flajs kazao je da su zasluženo pobijedili Mornar u Baru.

Košarkaši Budućnosti pobijedili su sinoć u Baru Mornar 99:95 (32:25, 30:18, 20:23, 17:29) u utakmici sedmog kola regionalne ABA lige.

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić nije se pojavio na pres konferenciji nakon meča, jer je, kako je rečeno, imao zdravstvene probleme.

"Nešto se nije najbolje osjećao nakon utakmice", rekao je Flajs.

Flajs je čestitao Mornaru na prikazanoj igri.

"Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu imali smo nekoliko minuta 'prazan hod', moraćemo da radimo na tome, da ih jednostavno smanjimo. Mislim da smo zasluženo pobijedili", ocijenio je Flajs.

Trener Mornara Mihailo Pavićević čestitao je Budućnosti na pobjedi.

"Jednostavno, oni su od početka ušli jako dobro u utakmicu i zasluženo dobili. Drago mi je da je publika opet prisustvovala jednoj lijepoj košarkaškoj predstavi, kao što su bile i prethodne utakmice između Budućnosti i nas", kazao je Pavićević.

Pavićević je istakao da je Mornar u prvom poluvremenu odigrao katastrofalno u odbrani.

"Dozvolili smo ekipi Budućnosti da postigne 62 poena. Igrali smo suviše mekano, prosto neshvatljivo, ali moram i da kažem da je to možda i najbolje poluvrijeme Budućnosti ove sezone", dodao je pavićević.

Pavićević, kao pozitivnu stranu njegovih igrača, ističe povratak iz velikog minusa i egal gdje je odlučivala jedna lopta.

"Jedan od naših najboljih šutera Vranješ promašio je otvoren šut za tri poena u samoj završnici, ali to je košarka. Kad je drugo poluvrijeme u pitanju nemam šta da zamjerim mojim igračima, nego bih im čestitao. Nadam se da se ono prvo poluvrijeme, što se tiće defanzive, više neće ponoviti", zaključio je Pavićević.

Budućnost Voli će u narednom kolu, 18. novembra, ugostiti Partizan, dok će Mornar dan ranije u Beogradu igrati sa Crvenom zvezdom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније