Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 08. 2013. 10:14 >> 10:38

EP U SLOVENIJI

Reprezentacije bez pola NBA igrača

Na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, gledaćemo mnogo manje igrača iz najbolje lige na svijetu kako pomažu svojim reprezentacijama, nego što se to očekivalo.

Razlozi propuštanja EP u Sloveniji je što neki od ovih igrača žele odmarati tokom ljeta zbog povreda, dok su mnogi drugi odlučili za dodatni odmor, kako bi spremni dočekali novu napornu sezonu u NBA ligi.

Naš reprezentativac Nikola Peković, još nije potpisao novi ugovor sa ekipom Minesote, što ga je spriječilo da se na vrijeme stavi na raspolaganje selektoru Luki Pavićeviću. Bez potpisanog ugovora i obavljenog ljekarskog pregleda nije moguće izvršiti osiguranje, koje je potrebno kako bi zaigrao za reprezentaciju Crne Gore.

Bez velike pomoći u Sloveniji biće Srbija (Vladimir Radmanović, Aleksandar Pavlović, Miroslav Raduljica), Francuska (Žoakim Noa, Mikael Pjetrus, Kevin Serafim, Roni Turijaf), Italija (Danilo Galinari), Španija (Pau Gasol i Serž Ibaka), Rusija (Andrej Kirilenko i Timofej Mozgov), Njemačka (Dirk Novicki, Kris Kejman), Gruzija (Zaza Pačulija), Velika Birtanija (Ben Gordon, Luol Deng) i Turska (Enes Kanter).

Na svu sreću, u Sloveniji ćemo moći da gledamo našeg Nikolu Vučevića, Tonija Parkera, Nikolu Batuma, Jonasa Valančijunasa, Gorana Dragića, Marka Gasola, Rikija Rubija, Ersana Iljasovu...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније