Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, rtcg.me ]

13. 11. 2018. 10:47 >> 10:55

NBA

Poraz Orlanda, Klipersi pobijedili šampiona

U noći između ponedjeljka i utorka, košarkaši Orlanda izgubili su od Vašington 117:109 u NBA ligi.

Vizardsi do trijumfa su stigli odličnom igrom u posljednjoj četvrtini. Orlando je imao i deset poena prednosti tokom meča, ali je domaćin posljednji period dobio 34:26 i stigao je do pobjede.

Pobjednički tim je predvodio Vol sa 25 poena i 10 asistencija, a pratili su ga Bil sa 21 poenom i Hauard koji je ubacio 17 poena.

Naš reprezentativac Nikola Vučević je ubacio 17 poena uz 11 uhvaćenih lopti. Najefikasniji u poraženom timu bio je Ros sa 21 poenom, Furnije je dodao 20 poena. 

Orlando sada ima šest pobjeda i osam poraza, dok Vašington ima četiri pobjede i devet poraza.

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica imali su zapažene uloge u u pobjedi Sakramenta od 104:99 nad San Antonijom.

Bogdanović je predvodio Sakramento sa 22 poena za 25 minuta na parketu, uz tri asistencije i jednim skokom, dok je Bjelica postigao 11, a pritom trojkom u posljednjim minutama "prelomio" meč pogodivši trojku za 98:90.

S druge strane u ekipi San Antonija istakao se Demar Derozan sa 23 poena, a Rudi Gej i Lamarkus Oldridž dodali su po 14.

Sakramento sada ima osam pobjeda i šest poraza, dok San Antonio ima sedam trijumfa iz 12 utakmica.

"Kraljevi" su pobijedili San Antonio prvi put poslije četiri godine i 14 uzastopnih poraza od teksaškog tima, nakon preokreta i dramatične završnice.

LA Klipersi su na svom parketu pobijedili aktuelnog šampiona Golden Stejt i to poslije produžetka 121:116, a srpski igrači, Teodosić i Marjanović, nijesu ulazili u igru.

Kliperse je do pobjede predvodio Lu Vilijams sa 25 poena, dok je dva manje dodao Montrecl Harel.

Golden Stejt, koji je nastupio bez povrijeđenog Stefa Karija, predvodio je Kevin Durent sa 33 poena, dok je Klej Tompson ubacio 31 i tako potvrdio da se nalazi u usponu forme.

Golden Stejt ima 11 pobjeda i tri poaraza, a LA Klipersi su upisali osmi trijumf u 13. ovosezonskoj utakmici.

U ostalim mečevima NBA lige igranim tokom prethodne noći Filadefija je sa 124:114 bila bolja od Majamija, a Nju Orleans je u gostima sa 126:110 slavio protiv Toronta. Dalas je sa 103:98 slavio protiv Čikaga, Juta je sa 96:88 pobijedila Memfis, dok sa 120:113 trijumfovala protiv Bruglina, a Oklahoma je upisala pobjedu od 118:101 nad Finksom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније