Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

20. 11. 2018. 19:21 >> 19:02

"PLAVI" PORUČUJU

Želimo da igramo protiv najbolje ekipe Himkija

Košarkaši Budućnosti Voli igraće sjutra kao gost protiv Himkija utakmicu osmog kola Evrolige.

Biće to duel ekipa koje su u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarile po pobjedu i šest poraza.

Regionalni šampion u prošlom kolu pobijedio je Baskomiju i prekinuo seriju od šest uzastopnih poraza na startu Evrolige.

Himki je jedinu pobjedu ostvario protiv Gran Kanarije pred svojim navijačima, a u posljednja dva gola upisao je poraze.

"Izuzetno moćan sastav i izuzetno kvalitetan tim. Iskreno, očekivao sam mnogo bolje rezultate Himkija ako se u obzir uzme roster i budžet sa kojim raspolažu. Slove za favorita u meču koji slijedi, a nama je naravno mnogo lakše da igramo i da se nadamo iznenađenju poslije tri vezana trijumfa. Odmah se pozitivna energija oseća, kako na treninzima, tako i u svlačionici", naglasio je Koti Klark.

U prošlom kolu u sastavu ruskog tima nije bilo prve zvijezde Himkija Alekseja Šveda, a velika je nepoznanica da li će biti u sastavu protiv Budućnosti

"Nama bi iskreno više odgovaralo da igra. Himki je u minulom kolu umalo pobijedio Real bez Šveda, što samo pokazuje koliko su jaki i opasni. Želimo da protiv sebe imamo najbolju ekipu Himkija, da odmjerimo snage sa njima, nastojimo da budemo konkurentni do kraja meča i eventualno stignemo do iznenađenja", naglasio je Amerikanac.

Plejmejker Petar Popović saglasan je sa saigračem.

"Dovoljno je da pogledate sastav Himkija i da postane potpuno jasno kakav nas posao očekuje. Slažem sa sa Kotijem, voleo bih da u sastavu bude i Aleksej Šved. Želimo da napdnemo rivala u najjačem sastavu. Favorit je naravno Himki. Ono što mogu da obećam je da ćemo se boriti i nastojati da kao i u prethodnim duelima, ne računajući Real, budemo konkurentan rival", kazao je Popović.

Duel u Himkiju, u Moskovskom regionu, počeće u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније