Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

26. 11. 2018. 15:45 >> 15:25
7

KVALIFIKACIJE ZA SP

Ulaznice za duel sa Turskom tri eura

Ulaznice za duel kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Crne Gore i Turske u Podgorici prodavaće se po cijeni od tri eura, saopštio je Košarkaški savez.

Karte će se predavati na biletarnici Sportskog centra "Morača" u subotu (od 10 do 13h i 17 do 20h) i nedjelju (od 10 do 13h i 15h do početka meča).

Duel između Crne Gore i Turske igra se u nedjelju, 2. decembra, od 19 sati.

Prije toga, crnogorske košarkaše očekuje duel sa Letoncima u Rigi, 29. novembra.

Nakon osam mečeva u Grupi I Španija je lider sa sedam pobjeda, Turska je slavila u šest duela, Letonija u pet, a Crna Gora na četiri meča.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније