Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

27. 11. 2018. 09:34 >> 09:10
4

DURANT PRESUDIO ORLANDU

Vučević ponovo na Ol-star nivou

Nikola Vučević odigrao je još jednu odličnu partiju u NBA ligi, ali Orlando nije uspio da upiše veliku pobjedu protiv aktuelnog šampiona Golden Stejt Voriorsa.

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobijedili su poslije preokreta Orlando Medžik rezultatom 116:110.

Vučević odigrao je fenomenalnu partiju i drugu noć zaredom ubacio 30 plus poena i imao preko deset skokova.

Crnogorski centar je u nedjelju u pobedi protiv Lejkersa postigao 31 poena uz 15 skokova, dok je u porazu od Voriorsa imao učinak od 30 poena, 12 skokova, 6 asistencija i šut iz igre 12/21.

Orlando je pokazao zube u drugoj četvrtini, kada su odlično igrali Vučević, Mo Bamba i Terens Ros i Nikola. Gosti sa Floride su tada napravili čak 17 poena viška, sa čime su otišli na veliki odmor. U trećem periodu se desila očekivana reackija Voriorsa, a tada je lider "ratnika" bio Kevin Durent. Ipak to još nije bilo dovoljno za vođstvo Golden Stejta koje je uslijedilo tek na pet i po minuta do kraja kada je trojku dao Klej Tompson, piše Sport klub.

Uslijedio je odgovor Orlanda koji je uspio da utakmicu uvede u neizvjesnu završnicu pa se u posljednji minut ušlo sa samo poenom prednosti za Golden Stejt. Tada trojku pogađa Kevin Durent poslije čega Voriorsi vode 113:109 te je to aktuelnim šampionima i obezbijedilo trijumf.

Durent je imao fantastičan meč sa čak 49 poena, devet asistencija i šut iz igre 16/33, dok je Klej Tompson dodao 29 poena uz šest pogođenih trojki. Nakon Vučevića, najbolji u timu Orlanda bio je Terens Ros koji je ubacio 28 poena.

Košarkaši Vašington Vizadrsa savladali su Hjuston Roketse uprkos fenomenalnoj partiji Džejmsa Hardena rezultatom 134:131 i to poslije produžetka.

U produžetku Džon Vol predvodi Vizardse i donosi im osmu pobjedu u sezoni u 20. meču, dok "rakete" sada imaju skor 9-10.

Vol je meč završio sa 36 poena, Bredli Bil je imao 32, dok su Roketse predvodili Harden sa 54 poena i Erik Gordon sa 36. Harden je imao 13 asistencija, 11 izgubljenih lopti i šut za tri 7/13.

Rezultati:

Golden Stejt - Orlando 116:110

Vašington - Hjuston 135:131 p.

Šarlot - Milvoki 110:107

Klivlend - Minesota 95:102

Čikago - San Antonio 107:108

Nju Orleans - Boston 107:124

Juta - Indijana 88:121

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније