Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92/Beta; Objavila: J.B.Č. ]

28. 11. 2018. 08:40   >>  08:45

OD DENVERA

Lejkersi izgubili s 32 razlike

Košarkaši Denver Nagetsa ubjedljivo su pobijedili Los Anđeles Lejkerse rezultatom 117:85.

boxPluginImg

Denver je franšizi iz Kalifornije nanio jedan od najtežih poraza ove sezone, pošto su na kraju slavili sa čak 32 poena razlike.

Centar Nagetsa ponovo se mučio sa procentima (5/14), a meč je završio sa 14 poena, sedam skokova i sedam asistencija, uz po jednu ukradenu loptu i blokadu.

boxPluginImg

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bili su Džamal Mari, Malik Bizli i Pol Milsep sa po 20 poena. Huanćo Ernangomes je ubacio 12, dok je Plamli imao dabl-dabl učinak (10p i 10sk).

Ekipa iz Kolorada potpuno je zaustavila Lebrona Džejmsa koji je za 30 minuta ubacio 14 poena, uz sedam skokova. Najefikasniji kod Lejkersa bio je Kajl Kuzma sa 21 poenom.

Poslije ovog meča Denver ima skor od 14 pobjeda i sedam poraza, i ukupno su ostvarili četvrti trijumf zaredom, dok su Lejkersi na 11-9 i ovo im je bio drugi uzastopni neuspjeh.

Indijana je sa 109:104 slavila protiv Finiksa, dok je Kajl Lauri sa 24 poena predvodio Toronto do pobjede od 122:114 nad Memfisom, a Atlanta je sa 115:113 bila bolja od Majamija.

Jednu od najboljih partija prethodne večeri u NBA ligi imao je Blejk Grifin koji je u pobjedi Detroita nad Njujorkom od 115:108 postigao 30 poena, a uz to je imao pet asistencija i četiri skoka, dok su Stenli Džonson i Redži Džekson ubacili po 21.

S druge strane Alonzo Trier ubacio je 24 poena, dok je Tim Hardvej džunior dodao 19 poena.

Detroit ima 11 pobjeda i sedam poraza, dok Njujork ima sedam trijumfa iz 22 utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније