Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 11. 2018. 21:15 >> 22:55
1

MITROVIĆ OCIJENIO

Igrali smo pametno 40 minuta

Košarkaška reprezentacija Crne Gore pobjedom u Rigi nad Letonijom 84:75, naopravila je veliki korak ka Svjetskom prvenstvu. Selektor Zvezdan Mitrović rekao je da su njegovi momci igrali pametno i skoncentrisano tokom cijelog meča.

"Hvala mojim igračima koji su igrali pametno, skoncentrisano 40 minuta. Ovo je još jedan korak u našoj borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Još jednom veliko i tim momcima. Oni će sjutra ujutro da idu u Atinu, da igraju Evroligu, pa će ponovo biti sa nama na utakmici sa Turskom. To je ogromna žrtva i svaka im čast na tome", rekao je Mitrović.

Nemanja Đurišić je u završnici ubacio sedam vezanih poena...

"Počeli smo dobro, ali smo im dozvolili da uhvate ritam. Kasnije smo se smirili, igrali strpljivo, nismo dozvolili da nas emocije ponesu. Pametnom igrom, balansom na parketu i dobrom odbranom uspjeli smo da prelomimo utakmicu", rekao je Đurišić.

Kapiten Bojan Dubljević ponosan je na saigrače, koji su kako je kazao, pokazali karakter.

”Pokazali smo karakter, pokazali smo da vrijedimo, pogotovo par igrača koji će sjutra da idu da igraju Evroligu. Svaka čast, ja samo ponos mogu da osjetim. Poslije ove važne pobjede želim da pozovem sve navijače u Crnoj Gori da dođu da nas podrže. Sa njima smo mnogo jači i imamo veliku šansu da pobijedimo Tursku kući”,izjavio je Dubljević.

Nikola Ivanović je istakao da ekipa polako sazrijeva.

”Teško je na gostujućem terenu prelomiti, a to smo mi uspjeli. Na to moramo biti ponosni. To pokazuje da polako sazrijevamo i nalazimo pravi ritam u završnici meča, što je izuzetno dobra stvar. Svaki igrač igrao je vrhunski, pogotovo visoki igrači, zatvarali su reket, tako da moramo definitivno biti zadovoljni onim što smo napravili”, rekao je plejmejker "crvenih".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније