Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 08. 2013. 21:09   >>  21:09

ZA 68 MILIONA

Peković u Minesoti još pet godina

Nikola Peković ostaje u Minesoti – crnogorski reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor sa timom iz Mineapolisa, objavio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

Peković će prema novom ugovoru u narednih pet sezona zaraditi 68 miliona dolara.

“Nakon 44 dana pregovora postignut je dogovor. Nikola Peković ostaje u Timbervulfsima u narednih pet godina. Ugovor je na 60 miliona dolara plus 8 miliona bonusa. Peković u četvrtak putuje u Mineapolis gdje će u petak obaviti ljekarske preglede. Zvanično potpisivanje je takođe u petak“, napisao je Ražnatović na ’Tviteru’.

Nekadašnji centar Partizana je zbog potpisivanja novog ugovora otkazao i nastup za Crnu Goru na predstojećem šampionatu Evrope u Sloveniji.

Peković je prošle sezone bio jedan od najboljih centara lige sa prosjekom od 16,3 poena i 8,8 skokova po utakmici.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније