Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 11. 2018. 18:52   >>  18:26

NAKON POBJEDE U LETONIJI

Nidam: Još više vjerujemo u Mundobasket

Jedan od junaka pobjede Crne Gore u Letoniji Derek Nidam rekao je da ekipa sada još više vjeruje u plasman na Mundobasket.

"Zadovoljan sam zbog pobjede, napravili smo nekoliko grešaka koje nije trebalo da se dogode, ali smo zajedno, imamo konstantnost igrača koji stižu na okupljanja što olakšava komunikaciju i snalaženje na terenu. Zadovoljan sam što smo još u igri da se domognemo Kine, sada smo malo uvjereniji u plasman na Mundobasket", kazao je Nidam.

"Crvene" u nedjelju čeka još jedna važna utakmica, jer u "Moraču" stiže Turska.

"Sada nas čeka još jedan veliki meč protiv Turske. Oni su još bez poraza u nastavku kvalifikacija tako da nas čeka težak posao. Pobjeda bi pomogla da se kvalifikujemo zato pozivam navijače da nam pomognu", rekao je naturalizovani Amerikanac i osvrnuo se na to da će Turci možda biti jači za Vilbekina:

"On je sjajan igrač, zato je i dobio turski pasoš, osvojio je Evroligu i Evrokup. Ako bude došao biće jos jedan igrač za kog se moramo pripremiti, ali i sa njim i bez njega oni su vrlo kvalitetna selekcija, pobijedili su i Španiju tako da nema opuštanja, došao on ili ne. Moramo smanjiti broj grešaka, moramo fizički odgovoriti, jer oni su fizički vrlo jak tim", zaključio je igrač Monaka.

Karte po cijeni od tri eura su u prodaji od subote na biletarnicima SC "Morača".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније