Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

05. 12. 2018. 09:32 >> 09:06

PROTIV MAJAMIJA

Dabl-dabl Vučevića u pobjedi Orlanda

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević ostvario je dabl-dabl u pobjedi Orlanda protiv Majamija 105:90, u jutros odigranom meču NBA lige.

Vučević je meč završio sa 19 poena, 10 skokova i tri asistencije.

U pobjedničkom timu istakao se i Aron Gordon sa 20 poena i 13 skokova.

Košarkaši Sakramenta pobijedili su noćas Finiks sa 122:105 i ostvarili drugu uzastopnu pobjedu u NBA ligi.

U ekipi Sakramenta sedmorica igrača postigli su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Badi Hild sa 20 poena. Dearon Foks postigao je 16 poena uz sedam asistencija, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović 14 poena, pet skokova, dvije asistencije, a imao je i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Kingsi su tako ostvarili drugu uzastopnu pobjedu, nakon što su izgubili prethodne tri utakmice.

"Ruki" Deantoni Melton bio je najefikasniji u ekipi Finiksa rekordom karijere od 21 poena. Trevor Ariza i Džoš Džekson postigli su po 14 poena za Sanse, koji su izgubili šestu uzastopnu utakmicu, odnosno deveti put u posljednjih 10 mečeva.

Košarkaši Dalasa pobijedili su Portland sa 111:102 i ostvarili devetu pobjedu u posljednjih 11 utakmica. Luka Dončić predvodio je Dalas sa 21 poenom i devet skokova, dok je Vesli Metjuz dodao 17 poena, a Deandre Džordan 12 poena i 17 skokova.

Dalas je ostvario osmu uzastopnu pobjedu na svom terenu prvi put od sezone 2010-2011.

U ekipi Portlanda, Demjan Lilard bio je najefikasniji sa 33 poena, od kojih je 25 postigao u drugom poluvremenu. Imao je i osam skokova i osam asistencija. Si Džej Mekalum postigao je 18 poena, a Jusuf Nurkić devet poena i 11 skokova.

Košarkaši Jute pobijedili su San Antonio sa 139:105 i ostvarili prvu pobjedu na domaćem terenu poslije skoro mjesec dana. Jutu su predvodili Donovan Mičel sa 20 i Rudi Gober sa 18 poena i 10 skokova. Kajl Korver utakmicu je završio sa 15 poena, a Derik Fejvors sa 14.

Juta je pobijedila na domaćem terenu prvi put od 9. novembra, kada je bila bolja od Bostona (123:115).

Najefikasniji u poraženom timu bio je Jakob Poeltl sa 20 poena, a Demar Derozan i Lamarkus Oldridž postigli su po 16 poena.

U ostalim utakmicama Orlando je pobijedio Majami sa 105:90, a Indijana je pobijedila Čikago sa 96:90 i nanijela mu sedmi uzastopni poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније