Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

06. 12. 2018. 21:36 >> 21:10

EVROLIGA

Žalgiris srušio Olimpijakos, Makabi bolji od Darušafake

Košarkaši Žalgirisa pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Olimpijakosa sa 83:75 (19:29, 21:19, 20:11, 23:16), u utakmici 11. kola Evrolige.

Žalgiris je do pete pobjede u Evroligi vodio Marijus Grigonis sa 19 poena, a najbolje su ga pratili Nejt Volters sa 14 i Aron Vajt sa 13 poena.

U ekipi Olimpijakosa, koja sada ima skor od šest pobjeda i pet poraza, najefikasniji je bio Jorgos Printezis sa 18 postignutih poena.

Žalgiris u narednom kolu gostuje Bajernu, dok Olimpijakos dočekuje Efes.

Košarkaši Makabija su u gostima slavili protiv Darušafake sa 73:71 (17:17, 25:19, 20:15, 9:22) i tako stigli do trećeg trijumfa.

Darušafaka je ostala na začelju tabele sa skorom 1/10.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Džon Dibartolomeo sa 13 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Majkl Erik sa 20 poena.

Ekipa iz Tel Aviva u narednom kolu dočekuje Baskoniju, dok je Darušafaka gostovati Panatinaikosu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније