Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 12. 2018. 21:44 >> 22:55
1

DŽIKIĆ PORUČIO

Previše sam umoran da bih bio svjestan šta smo uradili

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić kazao je da je previše umoran da bi bio potpuno svjestan šta je njegov tim uradio.

"Hvala igračima i navijačima, koji su ispunili dvoranu. Mnogo nam znači njihova podrška. Naš tim nije u najboljem momentu što se tiče povreda, na početku je Gordić ušao u problem sa faulovima, ali znali smo kako da preživimo. Da igramo narednih pet mečeva sa njima, vjerovatno bi nas dobili pet puta, ali ne i večeras", rekao je Džikić.

Budućnost večeras nije bila šuterski raspoložena, ali je i pored toga srušila još jednog velikana...

"Baš me briga šta pričaju, mi ćemo da šutiramo kada možemo i kada smo sami, nećemo da nastavljamo igru. Šta da radim, da zabranim Šehoviću da šutira. Imamo igrače koji imaju dobar šut. Utakmicu su prelomili Popović, Sead Šehović i Koti Klark, kada su bili na terenu, jer je Gordić bio van igre. Čega da se plašim, da izgubim od Barselone? Nijesmo dobili Barsu dvocifrenom razlikom, pa da prekorim igrače", rekao je Džikić.

Trener "plavih" nije vjerovao da može da se dobije utakmica sa tako malo poena...

"Nije pametno planirati ništa u Evroligi, ni pobjede, ni porazi, ali nijesam vjerovao da možemo da dobijemo utakmicu sa ovoliko poena", rekao je Džikić.

Trener Barselone Svetislav Pešić je rekao da je pobjeda Budućnosti zaslužena

"Sve se dogodilo kao što smo predvidjeli. Čvrsta utakmica od početka do kraja. Budućnost odlična - igrači, publika, trener... Zaslužena pobjeda domaćina. Možemo da igramo bolje, ali smo dali maksimum. Borili smo se do kraja, igrali dobru odbranu, ali smo promašili neke šuteve koje bi trebalo da pogodimo i obično pogađamo. Siguran sam da će igrači dobiti samopouzdanje i da će pogađati takve šuteve ubuduće", rekao je Pešić.

On je rekao da sada igrači Budućnosti znaju da mogu da igraju sa svima.

"Sada i navijači, a što je najvažnije igrači znaju da mogu da igraju sa svima i da pobijede", rekao je Pešić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније