Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

10. 12. 2018. 16:50 >> 16:26

RUBIO HVALI SLOVENCA

Dončić će biti najbolji Evropljanin u NBA

Bek Jute Džez Riki Rubio je govorio veoma pohvalno o trećem piku sa ovogodišnjeg NBA Drafta Luki Dončiću. Katalonac je poručio i da Juta igra sve bolje u posljednje vrijeme i da ima dobar osjećaj po pitanju aktuelne sezone.

Baš kao u Realu iz Madrida i u NBA ligi Luka Dončić je nastavio da oduševljava. U utakmici protiv Hjustona se najbolje vidjelo šta je Dalas dobio kada je izabrao mladog Slovenca na NBA Draftu. Luka je postigao 11 poena u nizu u završnici utakmice sa Rokitsima i na taj način je režirao preokret Mevsa.

"Znao sam da je sposoban za takve stvari jer je tako igrao za Real. Bio je to najbolji tim Evrope prošle godine, a on je srednjoškolac. Teško je biti MVP sa 18 godina, ali on je veoma poseban igrač. Ne volim da pričam previše o njemu jer ne bih da mu pravim previše pritiska, ali o njemu mora da se govori jer će biti veoma opasan igrač i najbolji Evropljanin svih vremena", poručio je Riki Rubio, prenosi Sport klub.

Dodao je da je mladi Slovenac spreman da podnese svaki pritisak.

"Znam koliko je teško doći ovdje kada si mlad sa velikim očekivanjima. Nekad te to ometa, a na kraju želiš da igraš košarku i da uživaš u sportu. Međutim, mislim da je Luka veoma zreo, pokazao je to već u svojoj kartkoj karijeri i on može da bude nevjerovatan lider", kaže Rubio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније