Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 08. 2013. 11:02 >> 11:01

KAPETAN AMERIKA

Kobi se oprostio od reprezentacije

Najbolji košarkaš Los Anđeles „Lejkersa“ i lider američke reprezentacije na olimpijadama u Pekingu i Londonu, Kobi Brajant, riješio je da završi reprezentativnu karijeru i palicu prepusti Lebronu i Durantu.

Brajant neće igrati na SP, kao ni na Olimpijskim igrama u Riju za tri godine. Mnogi su vjerovali da je to idealna prilika da se oprosti od košarke.

„Neću, gotovo je, imam mnogo godina, vrijeme je da mlađima prepustim da brane čast Amerike", kazao je jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

Brajant je sa selekcijom SAD-a dva puta osvajao Olimpijadu, 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније