Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

13. 12. 2018. 22:32 >> 22:06

EVROLIGA

Pobjede Fenerbahčea, CSKA i Olimpijakosa

Košarkaši Fenerbahčea pobijedili su večeras u Istanbulu Milano sa 92:85, u utakmici 12. kola Evrolige i ostvarili 11. pobjedu.

Fenerbahče su predvodili srpski igrač Marko Gudurić sa 20 poena i Jan Veseli sa 17 poena i pet skokova. Dobru partiju prikazao je i Žofri Lovernj sa 15 poena i četiri skoka. 

U italijanskom timu najefikasniji je bio Majk Džejms sa 31 poenom, šest asistencija i četiri skoka.

Poslije 12 kola, ekipa Željka Obradovića je prva na tabeli sa 11 pobjeda, a Milano je sedmi skorom od po šest pobjeda i poraza.

CSKA je kao domaćin pobijedio Himki sa 88:74.

Danijel Heket bio je najefikasniji u pobjedničkom timu sa 14 poena, Serhio Rodriges postigao je 12 poena uz pet asistencija, a Kori Higins dodao je 11.

Srpski košarkaš Stefan Marković bio je najbolji u ekipi Himkija sa 18 poena, a Malkolm Tomas postigao je 14.

CSKA je devetom pobjedom zadržao korak za Fenerbahčeom i nalazi se na drugom mjestu na tabeli, a Himki je 13. na tabeli skorom od četiri pobjede i osam poraza.

Košarkaši Olimpijakosa pobijedili su u Atini Efes sa 88:81.

Šestorica igrača postigli su dvocifreni broj poena u grčkoj ekipi a najefikasniji je bio Aksel Tupan sa 19 poena. Srpski centar Nikola Milutinov prikazao je dobru partiju sa 15 poena i devet skokova.

Najefikasniji u ekipi Efesa bio je srpski košarkaš Vasilije Micić sa 24 poena i šest asistencija, a Šej Larkin postigao je 20.

Olimpijakos je peti na tabeli sa sedam pobjeda i pet poraza, a Efes ima pobjedu više na četvrtom mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније