Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

14. 12. 2018. 17:40 >> 17:13

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

Cedevita favorit, ali to će morati da dokaže na terenu

Cedevita je favorit protiv Mornara, ali to će morati i da dokaže u Baru, kazao je trener barskih košarkaša Mihailo Pavićević.

Mornar i Cedevita odigraće sjutra u Baru utakmicu 11. kola ABA lige. Pavićević je kazao da su fokusirani na meč sa Cedevitom.

"Ne razmišljamo o tri meča koja slijede u našoj Topolici, već idemo utakmicu po utakmicu. Isključivo smo koncentrisani na Cedevitu. Zagrepčani su, na papiru, favoriti, ali to treba da dokažu i na terenu. U meč ulazimo sa dozom samopouzdanja, bez obzira što respektujemo rivala. Uradićemo sve da dođemo do pobjede", kazao je Pavićević.

Cedevita je dobila sva četiri međusobna duela, sa više od 20 poena razlike oba puta u Zagrebu i sa po pet poena u Baru (89:94 i 74:79).

Hrvatski šampion u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je šest pobjeda i ima tri više od rivala iz Bara.

Duel u dvorani Topolica počeće u 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније