Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

17. 12. 2018. 21:25 >> 21:02

"PLAVI" SJUTRA PROTIV EFESA

Težak raspored ne smije biti alibi

Košarkaši Budućnost Volija sjutra će u Istanbulu igrati protiv Anadolu Efesa, u 13. kolu Evrolige.

"Naš protivnik je promijenio svoj tim za ovu sezonu. Trener Ataman je selektirao igrače koji su dobar fit za njegov "pik en rol" orijentisan napad zajedno sa Simonom, Dunstonom, Motumom i Balbajem iz prethodne sezone. Imaju svoj stil i tempo i ukoliko im se dozvoli da igraju na način na koji žele onda je izuzetno teško odgovoriti njihovom talentu i kvalitetu", kazao je uoči sjutrašnjeg meča trener Budućnosti Aleksandar Džikić.

Efes igra odlično ove sezone, sa osam pobjeda drži četvrtu poziciju u elitnom takmičenju.

"Efes ima odličan roster i izuzetno kvalitetne igrače na svakoj poziciji. Mi dolazimo u Istanbul nakon dva poraza i meč sa Efesom će nam biti treća utakmica u pet dana. Raspored je izuzetno zgusnut i težak, ali nam to ne smije biti alibi. Moramo da izađemo na teren, damo sve od sebe i pokušamo da pobijedimo", istakao je Nikolić.

Duel na "Sinan Erdem Dome" biće treća uzastopna utakmica u gostima za "plave", dva dana kasnije, u četvrtak, konačno će igrati na domaćem terenu, kada će u "Morači" ugostiti Fenerbahče.

Šampion ABA lige je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisao tri pobjede, svaku pred domaćim navijačima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније