Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 08. 2013. 21:11 >> 21:11

EP (UKRAJINA)

Kadeti ispali iz "A" divizije

Kadetska reprezentacija ispala je iz elitnog ranga evropske košarke i naredne godine će igrati u B diviziji - izabranici Đorđija Pavićevića poraženi su od Letonije 71:69 (17:12, 23:18, 16:29, 15:10) u razigravanju za plasman od 13. do 16. mjesta na Evropskom prvenstvu u Kijevu.

Letonija je na poluvremenu imala dvocifrenu prednost (40:30), ali su izabranici Đorđija Pavićevića odigrali sjajno treću četvrtinu, pa su u posljednjih deset minuta ušli sa ''plus tri'' - 59:56.

U posljednjoj četvrtini igralo se koš za koš, a Crna Gora imala je minimalnu prednost (67:66), dva minuta i 50 sekundi prije kraja nakon poena Ognjena Čarapića.

Do kraja meča naša reprezentacija je, međutim, postigla samo dva, a Letonci pet, pa su doživjeli sedmi uzastopni poraz na šampionatu u Kijevu.

Najefikasniji u našoj selekciji bili su Nikola Vukčević sa 21, te Todor Radonjić i Miloš Popović sa po 14 poena.

Letonce je do pobjede predvodio Arturs Strautins sa 20 poena.

''Crveni'' će u nedjelju (13.15 sati) igrati protiv Švedske u meču koji nema rezultatski značaj jer su obje selekcije ispale u B diviziju.

(tekst i foto: sajt KSCG)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније