Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

04. 01. 2019. 19:54 >> 19:25

ABA LIGA

Zvezda ubjedljiva protiv Krke, Cibona bolja od FMP-a

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u ABA ligi, pošto su večeras pobijedili Krku u Novom Mestu sa 96:66 (22:13, 30:18, 17:23, 27:12) u 14. kolu regionalnog takmičenja.

Zvezda je na vrlo visokom nivou igrala tokom svih 40 minuta, a trener "crveno-bijelih" Milan Tomić pružio je šansu svim igračima, posebno onima koji su u dosadašenjm toku takmičenja imali manju minutažu.

"Crveno-bijeli" su već početkom druge dionice stekli dvocifrenu prednost, a do kraja susreta su je samo uvećavali.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Marko Kešelj sa 20 poena, tri manje postigao je Boriša Simanić, dok su Filip Čović i Stratos Perpeloglu dodali po 11.

U poraženoj ekipi Jure Balažič postigao je 13 poena, a jedan manje ubacio je Jure Lalić.

Cibona je na svom parketu sa 90:71 pobijedila FMP iz Železnika i tako upisala šesti trijumf u ABA ligi, koliko ima i FMP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније