Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 01. 2019. 20:45 >> 20:18

REPEŠA DEMANTOVAO "GAZETU"

"Budućnost me nije kontaktirala prije mjesec"

Prethodnih dana se u medijima plasira informacija i citira moja navodna izjava o tome da sam prije mjesec sa čelnim ljudima razgovarao o eventualnom angažovanju u KK Budućnost Voli, što ovom prilikom jasno i nedvosmisleno demantujem, rekao je trener podgoričke Budućnosti Jasmin Repeša.

Podsjetimo, milanski list "Gazeta delo sporta" je prije dva dana objavio intervju u kojem je Repeša navodno izjavio da je imao kontakte sa podgoričkim klubom još prije mjesec.

"Prije mjesec su me zvali, ali sam tada odbio ponudu. Poslije toga je pritisak kluba iz Crne Gore postao jači i onda sam potpisao ugovor do kraja 2020. godine'', navodno je rekao Repeša za poznati list.

S druge strane, novi trener "plavih" demantovao je pisanje italijanskog lista.

"Prethodnih dana se u medijima plasira informacija i citira moja navodna izjava o tome da sam prije mjesec sa čelnim ljudima razgovarao o eventualnom angažovanju u KK Budućnost Voli, što ovom prilikom jasno i nedvosmisleno demantujem", rekao je Repeša u reagovanju koje je objavljeno na sajtu KK Budućnost.

On je istakao da ga niko iz Budućnost Volija nije kontaktirao u tom periodu, dodajući da je prenošenje tih netačnih navoda italijanskog novinara stvorena zabluda i nanešena šteta klubu. 

"Nakon utakmice sa Krkom, 24. decembra, predsjednik Budućnosti Dragan Bokan me je pozvao i tada je prvi put inicirana naša saradnja, a nakon utakmice sa Crvenom zvezdom 30. decembra, definitivno smo se dogovorili i preuzeo sam funkciju šefa stručnog štaba, što je jedina istina i o čemu je javnost pravovremeno informisana", zaključio je Repeša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније