Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

06. 01. 2019. 18:52   >>  19:03

ABA LIGA

Budućnost prekinula seriju poraza

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Podgorici protiv Igokee 96:70 (17:23, 26:23, 24:12 i 29:12), u utakmici 14. kola ABA lige.

Regionalni šampion, koji je dobio i prvi međusobni duel u Laktašima 85:78, prekinuo je seriju od tri uzastopna poraza i upisao devetu pobjedu.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Pertar Popović sa 14, Suad Šehović ubacio je 13, a po poen manje Goga Bitadze i Danilo Nikolić.

U ekipi Igokee najbolji su bili Tomislav Zubčić i Danilo Anđuđić sa po 7 poena.

Budućnost Voli će u narednom kolu, 14. januara, bizi gost FMP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније