Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: M.M ]

11. 01. 2019. 21:19   >>  20:51

EVROLIGA

Makabi deklasirao CSKA

Košarkaši Makabija pobijedili su CSKA u gostima 93:76 u 18. kolu Evrolige.

Tim iz Tel Aviva napravio je veliko iznenađe pošto je slavio u Moskvi prvi put od 2004. i to u momentu kada se to najmanje očekivalo.

Posebno nakon starta meča u kom je CSKA odmah stvorio prednost od 16:4.

Ipak Makabi tu nije izgubio volju da juri pobjedu i ekspresno se vratio meč, pošto je nakon deset minuta bilo 24:22 za CSKA.

Egal je praktično bio sve do posljednje četvrtine, kada je Makabi odigrao briljantno i stigao je do velike pobjede.

Kod pobjednika Jovel Zusman je bio najefikasniji sa 15 poena uz šest skokova, Džoni O’Brajant je postigao 14, a Aleks Tajus 12. Na drugoj strani Nando de Kolo i Vil Klajburn bili su najefikasniji sa po 16 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније