Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: I. P. ]

13. 01. 2019. 09:29 >> 15:44

NBA LIGA

Magični prekinuli crni niz, pobjeda Hita

Orlando Medžik prekinuo je na svom parketu seriju od četiri vezana poraza pobjedom nad Boston Seltiksima 105:103. Pobjedu je zabilježila još jedna ekipa sa Floride Majami Hit.

 

Seltiksi su vodili dugo vremena, a na poluvremenu su imali i plus 10.

Međutim, početkom četvrte četvrtine Magični prave seriju 14-2 i potpuno preokreću meč u svoju korist. Tada su stekli četiri poena prednosti, a do kraja meča imali su i plus devet.

Međutim, ekipa iz Masačusetsa uspjela je još jednom da se vrati u meč i smanji na samo poen zaostatka 104:103, ali ipak pobjeda je ostala na Floridi. 

Za Orlando Aron Gordon je zabilježio 28 poena i 12 skokova, Džonatan Ros 25, a Nikola Vučević 16 poena, od čega posljednja tri tima kojima je obezbijeđena pobjeda, i imao je 13 skokova i pet asistencija.

Na drugoj strani Kajri Irving je predvodio goste sa 24 poena, šest asistencija i pet skokova. Orlando je 10. na Istoku sa 18-24 i imaju samo pobjedu manje od mjesta koje vode u plej-of. Boston je peti sa 25-17.

Da slavlje na Floridi bude potpuno pobrinuo se Majami, koji je pobjedom nad Memfisom 112:108 ostao na mjestu koje vodi u plej-of, a i došao do pozitivnog skora 21-20.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније