Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 01. 2019. 22:01   >>  21:36 1

BITADZE PRED REAL

U atmosferi u Podgorici sve je moguće

Gruzijski centar Goga Bitadze za kratko vrijeme u dresu Budućnost Volija je pokazao kvalitet.

Bitadze, koji je odigrao samo četiri utakmice u Evroligi, otkako je stigao u Podgoricu iz Mege Bemaks ostvario je prosjek od 14.8 poena, 6.8 skokova i 3.3 blokade po meču.

"Iskreno, nijesam očekivao ovakav početak. Sve što očekujem jeste da se nakon svake utakmice pogledam u ogledalo i kažem da sam dao sve od sebe. Dobro sam se uklopio, zahvaljujući saigračima. Budućnost je dobar tim, šampion ABA lige. Ali, u početku, prvih nekoliko dana nije bilo lako. I sada se navikavam, ali saigrači i treneri mi pomažu. Mislim samo o košarci, to je moj posao, fokusiran sam na to", kazao je, u intervjuu za sajt Evrolige, 19-godišnji Gruzijac.

Budućnost u petak dočekuje Real, ekipu koja ove sezone brani trofej u elitnom takmičenju.

"To će biti luda utakmica. Moramo da budemo mirni. Znamo ko je Real, ali u atmosferi kakva je u Podgorici sve je moguće. Biće ludo navijanje... Moji saigrači su pobjeđivali CSKA, Baskoniju i Barselonu... To će za mene biti ogromno iskustvo. Prošle godine u Beogradu sam gledao fajnal-for, sada imam šansu da igram protiv Reala. Moram da je iskoristim", kazao je Bitadze.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније