Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 01. 2019. 21:30   >>  21:13 4

WABA LIGA

Budućnost poražena od Beroe

Košarkašice Budućnosti Bemaks poražene su na svom terenu od bugarske Beroe 74:69, u 11. kolu regionalne Waba lige.

To je četvrti poraz podgoričkog tima, koji je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisao i pet pobjeda. 

Bugarski tim dobio je i prvi međusobni duel 80:78 i upisao sedmu pobjedu.

Gošće su praktično od početka kontrolisale dešavanja na parketu. Prvu četvrtinu dobile su sa 21:17, da bi u drugoj stekle 17 poena prednosti 39:22.

Podgoričanke su regovale nakon toga i do odmora prišle na minus sedam (43:36), a na startu drugog poluvremena stigle do izjednačenja 43:43. Ipak, Beroe je uoči posljednje dionice imao plus 9 (58:49), a kada je pet minuta prije kraja bugarski tim stekao 16 poena viška 71:55, bilo je jasno da od preokreta nema ništa.

Kod Budućnosti najefikasnije su bile Nikolina Babić i Amerikanka Barta sa po 19 poena.

Beroe je predvodila Sania Čong sa 21 poenom, Ana Poček je ostvarila dabl-dabl sa 19 poena i 12 skokova, dok je Snežana Aleksić dodala 13 koševa.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније