Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 01. 2019. 16:42   >>  16:11 6

RECEPT ZA CEDEVITU

Repeša: Energija i koncentracija moraju biti na najvišem nivou

Košarkaši Budućnost Volija sjutra dočekuju Cedevitu u meču koji bi možda mogao da odredi ko će biti drugi uoči početka plej-ofa. Trener "plavih" Jasmin Repeša kazao je da ekipa mora odigrati na najvišem nivou kada su u pitanju koncentracija i energija, ukoliko želi da dođe do pobjede.

"Njihovih devet pobjeda u nizu dovoljno govore o kakvom se protivniku radi. Ovo će biti veoma važna, teška i zahtjevna utakmica. Moramo ući u utakmicu spremni i odigrati je na najvišem mogućem nivou kada su u pitanju i koncentracija i energija", rekao je Repeša.

Cedevita u "Moraču" stiže sa pobjedom više u odnosu na Budućnost...

"Igramo protiv direktnog konkurenta za drugo mjesto na tabeli. Cedevita je u dobroj formi, pogotovo u ABA ligi. Mi smo prekinuli crnu seriju i sada imamo četiri pobjede iz posljednjih oet utakmica i nadamo se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama. Moramo pristupiti utakmici kao protiv Reala i uz pomoć publike nadamo se najboljem ishodu", kazao je Suad Šehović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније