Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 01. 2019. 21:30 >> 21:05
12

POBJEDA U BEOGRADU

Valensija u četvrtfinalu, blistao Dubljević

Košem Sema Van Rosoma 3,4 sekundi prije kraja Valensija je slavila na gostovanju Crvenoj zvezdi 82:81 i ovjerila plasman u četvrtfinale Evrokupa.

U utakmici punoj preokreta, Valensija je u neizvjesnoj završnici stigla do četvrte pobjede u Top 16 fazi, dok Zvezda sada ima skor 1/3 i male šanse za prolaz dalje.

U pobjedničkom timu najbolji je bio Bojan Dubljević sa 24 poena, dok je Vil Tomas ubacio 11.

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je Stratos Perperoglu sa 26 poena, Filip Čović je dodao 13, a Džo Regland deset poena.

Među osam najboljih su Asvel i Lokomotiva Kubanj.

Francuski tim, koje sa kluba predvodi naš selektor Zvezdan Mitrovi je sinoć bio ubjedljiv protiv Frankfurt Skajlajnersa (75:52), a definitivno je prošao nakon pobjede Lokomotive nad Ulmom (88:76).

Asvel i Lokomotiva će u sljedećem kolu u Francuskoj u međusobnom okršaju odlučivati ko će osvojiti 1. mjesto u grupi, koje donosi prednost domaćeg terena u eventualnoj majstorici.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније