Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina,rtcg.me ]

28. 01. 2019. 19:44   >>  19:26

BARANI BLIZU OPSTANKA

Mornar ubjedljiv protiv Cibone

Košarkaši Mornara pobijedili su večeras u Baru zagrebačku Cibonu 91:78 (24:19, 26:19, 21:18 i 20:22), u utakmici 17. kola ABA lige.

Barski tim revanširao se rivalu za poraz u Zagrebu (84:73) i upisao sedmi trijumf u dosadašnjem dijelu takmičenja, koliko je ostvario i nekadašnji prvak Evrope.

Mornar je sada blizu opstanka, pošto pet kola prije kraja ima dvije pobjede više od Zadra, Krke i Olimpije, koji dijele posljednje mjesto na tabeli.

Barani su većiom dijelom kontrolisali dešavanja na parketu, prvu dionicu dobili su 24:19, a nakon 20 minuta igre imali su plus 12 (50:38).

Cibona je serijom 9:0 na startu treće četvrtine zaprijetila, ali Mornar je brzo uhvatio ritam, ponovo se odlijepio i mirno priveo meč kraju.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Nemanja Vranješ sa 23, Strahinja Mićović ubacio je 14, a poen manje Antabija Voler.

U ekipi Cibone bolji od ostalih bili Damir Markota sa 14 i Marko Ljubičić sa 13 poena.

Mornar će u narednom kolu, 4. februara, biti gost Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније