Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 01. 2019. 20:39 >> 20:10

TRENER BARANA PRESREĆAN

Pavićević: Možda i najvažniji trijumf u sezoni

Trener Mornara Mihailo Pavićević istakao je da je pobjeda nad Cibonom možda i najvažnija u sezoni.

Mornar je savladao Cibonu 91:78 u 17. kolu ABA lige i napravio važan korak ka opstanku.

"Presrećan sam zbog pobjede. Ovo je možda u ovom trenutku i najvažniji trijumf. Strahovito sam se plašio ove utakmice, jer ekipa Cibone je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone. Kada to kažem, imam i razloge zašto to mislim. Trener Ivan Velić je napravio sjajan posao, u sredini su tabele i praktično su jedina ekipa koja nema stranca. Na sreću, odigrali smo dosta dobro, bili smo fokusirani u odbrani da eliminišemo njihove najbolje igrače. U napadu smo bili pametniji nego na posljednjoj utakmici i to je rezultiralo pobjedom", istakao je Pavićević.

On je rekao da je srećan jer u posljednjih pet kola Morar ne zavisi od drugih ekipa.

"Poslije sigurne igre u prvom poluvremenu i ubjedljivog vođstva početak treće četvrtine je bio jedan od težih trenutaka. Ušli smo mekano, dekoncentrisano i odmah su smanjili. Cibona ima školovane igrače, koji znaju da igraju i brzo su došli na minus tri. Nakon toga smo se trgli i počeli da igramo kao u prvom poluvremenu. Poslije nesrećnih poraza, posebno onih protiv Partizana i Mege, sada smo u dobroj situaciji i srećan sam dok držimo stvari u svojim rukama", zaključio je trener Mornara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније