Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

29. 01. 2019. 08:46   >>  08:19

NBA LIGA

Šampion ubjedljiv, pobjeda Denvera nakon -25

Zvanični šampion, Golden Stejt pobijedio je Indijanu 132:100, u jutros odigranom meču NBA lige.

Golden Stejt je od početka djelovao nezaustavljivo u Indijanapolisu, a već poslije prve četvrtine su "ratnici" imali 18 poena viška.

Na poluvremenu je Golden Stejt vodio 69:48, a za prvih 24 minuta je Stef Kari šutirao 5 od 5 sa linije za tri poena. Do kraja Indijana nije uspjela da ugrozi aktuelne NBA šampione.

Najefikasniji u pobjedničkom timu, koji je upisao 36. trijumf, bio je Stef Kari sa 36, Dimarkus Kazins dodao je 22, dok su sa po 16 poena meč završili Kevin Durent i Klej Topson.

U ekipi Indijane bolji od ostalih bili su Majls Tarner sa 16 i Bojan Bogdanović sa 15 poena.

Denver je savladao Memfis rezultatom 95:92, a meč je obilježio preokret Nagetsa koji su gubili 25 razlike.

Memfis je od početka meča bio veoma dominantan i praktično su Grizlisi tokom tri i po četvrtine imali dvocifren višak. Tek u drugoj polovini posljednje četvrtine Denver je počeo da igra odbranu i Grizlisi su za devet minuta poslednje deonice dali svega osam poena. To je Denver iskoristio da se vrati na minus četiri na manje od tri minuta do kraja i stigne do prekoreta.

Nikola Jokić je ubacio 24 poena, dok je Vil Barton dodao 20. Mark Gasol je kod Memfisa bio najbolji sa 28 poena, a pet manje je dao Majk Konli.

Pobjede protekle noći su ostvarili i Boston, Šarlot i Atlanta.

Boston je bio bolji od Bruklina 112:104, Šarlot je kod kuće savladao Njujork Nikse 101:92, dok je Atlanta je slavila u Los Anđelesu protiv Klipersa 123:118.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније