Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 02. 2013. 09:58   >>  10:03

NBA

VIDEO: Džejms - Durent 2:0

Košarkaši Los Anđeles „Klipersa“ pobijedili su gradskog rivala “Lejkerse” sa 125:101, dok je u duelu dva najbolja tima lige, u ovom momentu, Majami slavio sa 110:100 protiv Oklahome.

U drugoj reprizi prošlosezonskog finala, Lebron Džejms predvodio je "Hit" do pobjede sa 39 poena, čime je izjednačio lični rekord sezone i produžio niz utakmica sa 30+ poena na sedam, i dodao 12 skokova uz 7 asistencija.

Na drugoj strani, Kevin Durent je postigao 40 poena uz 8 skokova, 4 asistencija i 3 blokade.

U sijenci ovog tandema bili su Kris Boš sa 20 poena, 11 skokova i 3 blokade i Rasel Vestbruk sa 26 poena uz 10 asistencija i 5 skokova, ali i 6 izgubljenih lopti.

Dvocifren učinak na ovom meču ostvario je još tandem "Hita" Dvejn Vejd 13 poena i 8 asistencija i Rej Alen sa 13 poena.

U drugoj odigranoj utakmici u noći između četvrtka i petka, kod "Klipersa" Kris Pol bio je najbolji sa 24 poena i 13 aistencija, a Blejk Grifin je 18 od 22 poena ubacio u prvih 12 minuta, dok je Čonsi Bilaps dodao 21 poen (5-7 za tri).

Na drugoj strain, Kobi Brajant je postigao 20 poena, 11 asistencija i 5 skokova, Dvajt Hauard imao je 18 poena i 8 skokova, a 17 poena dodao je Entoan Džejmison.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније