Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

30. 01. 2019. 14:38   >>  14:13

WABA

Bošković: Budućnost želi revanš protiv Zvezde

Budućnost Bemaks uradiće sve da protiv Crvene zvezde odigra dobar meč i revanšira joj se za poraz u Beogradu, kazao je trener podgoričkih košarkašica Goran Bošković.

Budućnost Bemaks i Crvena zvezda odigraće sjutra u Podgorici utakmicu 13. kola WABA lige.

Bošković je kazao da je predstojeća utakmica važna naročito sa aspekta reakcije njegovog tima na poraz pred svojim navijačima u prošlom kolu.

"Imamo dosta zdrastvenih i problema sa povredama. Pokušaćemo da se maksimalno spremimo i revanširamo se Crvenoj zvezdi za poraz u prvom dijelu. To je odlična ekipa, koja dugo godina igra zajedno, tri-četiri godine nastupa u WABA ligi. Relativno je mlada ekipa, ali nije neiskusna. To potvrđuju i njihovi rezultati u dosadašnjem periodu", rekao je Bošković na konferenciji za novinare.

On je naglasio da očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu, podsjećajući da je Crvena zvezda praktično obezbijedila plasman na finalni turnir.

Bošković je naglasio da je neizvjestan nastup Nikoline Babić, navodeći da je bolesna i da ne trenira dva dana.

"Tamara Kapor je imala problema sa lomom nosa i virusom, kao i Nikolina Džebo. U situaciji smo da kada bi trebali da se uigravamo mi nemamo kontinuitet dobrog treninga, jer nam uvijek fali po neko. Nikako ne možemo da duži period imamo sve igračice na treningu, da se povežemo i ispratimo sve situavije. Moramo da se ponavljamo i to nas usporava", rekao je Bošković.

Kapor je podsjetila da je Crvena zvezda u prošlom kolu doživjela prvi poraz ove sezone.

"To dovoljno govori o njenom kvalitetu. To je mlad tim, koji je nekoliko godina na okupu. Potrudićemo se da u meč uđemo što bolje, ispoštujemo sve što smo dogovarali posljednjih desetak dana. Nadam se da i rezultat neće izostati", kazala je Kapor.

Makedonska internacionalka Anđelika Mitrašinović kazala je da je Crvena zvezda kvalitetna ekipa.

"Za nas je važno da od početka uđemo u meč agresivno i koncentrisano, da nametnemo svoj stil igre i svoj tempo. Nadam se i vjerujem u pozitivan rezultat", kazala je Mitrašinović.

Beogradski tim prvi duel dobio je 61:51, a u dosadašnjem diijelu takmičenja ima sedam pobjeda i poraz.

Regionalni šampion poslije devet odigranih mečeva ima skor od pet pobjeda i četiri poraza.

Utakmica u dvorani sportsko-kulturnog centra Univerziteta Crne Gore počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније