Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 02. 2019. 20:48 >> 20:17

REPEŠA PORUČIO

Zadovoljan sam, ali bilo je momenata kada smo gubili ritam

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša kazao je da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu, ali je istakao da je bilo treunutaka u kojima njegov tim nije blistao.

“Ipak, mi smo odigrali tri utakmice od kada je Mornar odigrao posljednju, što nije zanemarljivo. Bili smo solidni u defanzivi, kao i u elementima koje tražimo svakog dana – skok i trčanje. Bila je ovo i utakmica sa najviše lakih poena od kada sam trener. Dakle, dobra utakmica, zaslužena pobjeda i čestitke igračima”, kazao je Repeša.

Hrvatski trener je još jednom prokomentarisao meč protiv CSKA.

“Imali smo put koji je kumovao našem izdanju, ali ja ne želim da igrači imaju bilo kakvo opravdanje. U jednom momentnu te utakmice nijesmo imali koncentraciju i da reagujemo. Takav poraz nije nikada dobar, ali smo 25 minuta ličili na ozbiljan tim. Ono što se dogodilo do kraja ne bi smjelo, nije isto izgubiti deset ili 30 razlike, i zbog časti i imidža”, rekao je Repeša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније