Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 02. 2019. 18:39 >> 19:04
2

"PLAVI" OČEKUJU SEDMU POBJEDU

Džekson: Da Himki spustimo na 70 poena

Bek Budućnost Volija Edvin Džekson smatra da se Himki može pobijediti prije svega dobrom odbranom.

Ruski predstavnik prvi međusobni duel u Moskovskom regionu dobio je 85:69.

U dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je osam pobjeda i ima dvije više od regionalnog šampiona.

“Očekujemo pobjedu. Nadam se da ćemo imati dobru defanzivnu utakmicu, da ih spustimo na oko 70 poena, uz naravno dobar napad, to će biti presudno” poručio je Edvin Džekson.

Nemanja Gordić smtra da će meč sa Himkijem ujedno biti i dobra priprema za okršaj sa Partizanom, pošto obje ekipe gaje sličan stil igre.

“Za nas je važna utakmica i jer imaju sličan stil igre kao Partizan, tako da ćemo se truditi da se kroz ovaj meč pripremimo za važan meč u Beogradu, ali svakako da ćemo pokušati da stignemo do još jedne pobjede u Evroligi.” istakao  je Gordić.

Trener "plavih" Jasmin Repeša rekao je da želi da ekipa nastavi sa dobrim igrama i pobjedama.

"Ovo je za nas još jedna prilika da se pokažemo na najvećoj košarkaškoj evropskoj sceni. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra u posljednje vrijeme. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i pobjedama kod kuće. Daćemo sve od sebe da ostvarimo novi trijumf", kazao je Repeša.

Meč se igra u Morači u četvrtak od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније