Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 02. 2019. 21:30   >>  21:20

REPEŠA ISTAKAO

"Presudio nivo koncentracije u finišu"

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša istakao je da je slaba koncentracija u finišu koštala Podgoričane pobjede u duelu sa Himkijem.

“Zasluženo su dobili. Moramo biti fokusirani 40 minuta da bi dobijali mečeve u Evroligi, sada nijesmo to imali kao na prethodnim mečevima. Završnice druge, treće i četvrte četvrtine donijele su padove. Dozvolili smo previše trojki da daju, mnogo poena iz druge šanse i tu smo izgubili meč. Miki je pogodio trojku, Tomas je pogodio trojku, Monja je pogađao, morali smo ruku da dižemo. Pružali smo lake poene, iako nijesmo bili u bonusu, lopta je lako dolazila do centara. To su pokazatelji da moramo biti puno tvrđi, puno kompaktniji. Definitivno je nivo koncentracije presudio”, kazao je Repeša.

Repeša je prokomentarisao to što večeras nijesu igrali Petar Popović i Danilo Nikolić.

“Neigranje Popovića i Nikolića je moja trenerska odluka. Popović je imao temperaturu, pola ekipe je oborio virus, a on je najviše propatio. Ja sam odlučio da Nikolić ne igra", zaključio je hrvatski stručnjak.

Trener Himkija Rimas Kurtinaitis bio je srećan što je njegova ekipa osvojila važne bodove u borbi za plej-of.

"Veliko hvala igračima, igrali su veoma dobro svih 40 minuta. Znali smo da nije lako ovdje, da Budućnost ima dobre navijače, da igra agresivno i da je dobila CSKA i Real. Bili smo malo uplašeni, srećan sam što smo pobijedili. Imamo šansu za četvrtfinale, ali znamo da moramo mnogo pobjeda da ostvarimo da bismo došli dotle. Pokušaćemo da dobijemo naredni meč, to je jedino o čemu sada razmišljam", rekao je Kurtinaitis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније