Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

08. 02. 2019. 11:07 >> 10:36

IZABRANI TIMOVI ZA OL STAR

Vučević kod Janisa, Lebron uzeo Durenta

Timovi za predstojeći Ol Star meč u Šarlotu izabrani su u četvrtak uveče.

Igrače su na svojevrsnom draftu selektovali kapiteni LeBron Džejms i Janis Adetokumbo.

Startnu petorku u timu LeBrona Džejmsa čine još Kajri Irving, Kevin Durent, Džejms Harden i Kavaj Lenard.

Kod Adetokumba su Pol Džordž, Kemba Voker, Stef Kari i Džoel Embid, piše Sport klub.

Janis Adetokumbo se opredijelio za evropske igrače, pa su rezerve u njegovom timu i predstavnici Crne Gore i Srbije na ovogodišnjem Ol Staru, Nikola Vučević i Nikola Jokić.

Tu su još Rasel Vestbruk, Blejk Grifin, Kajl Lauri, Dirk Novicki, Kris Midlton i D'Anđelo Rasel, koji će zamijeniti povrijeđenog Viktora Oladipa.

LeBronov roster popunili su LaMarkus Oldridž, Bredli Bil, Demijen Lilard, Entoni Dejvis, Ben Simons, Klej Tompson, Karl Entoni Tauns i Dvejn Vejd.

Zanimljivo je da je na ovom draftu viđen i jedan trejd, LeBron je trejdovao Rasela Vestbruka za Bena Simonsa, pa će zajedno u ekipi igrati Vestbruk i Embid, dva igrača koji su poznata po uzajamnoj netrpeljivosti.

Ol Star meč se igra 17. februara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније