Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ rtcg.me, mina ]

09. 02. 2019. 20:44 >> 20:25
6

ABA LIGA

Mornar nemoćan protiv Crvene zvezde

Košarkaši Mornara poraženi su večeras u Baru od Crvene zvezde 90:57, u utakmici 19. kola ABA lige.

Beogradski tim, koji je prvi duel pred svojim navijačima dobio je 104:71, upisao je 18. pobjedu i obezbijedio čelnu poziciju uoči uoči plej-ofa.

Braski tim upisao je 12. poraz, a u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja ostvario je i sedam pobjeda.

Zvezda je dominirala od prvog do posljednjeg minuta, brzo je stigla do dvocifrene prednosti 13:2, da bi u završnici uvodne dionice imala i 16 poena prednosti (22:6).

Do kraja tog dijela igre Mornar je prišao na minus pet, ali Zvezda je furiozno odigrala drugu četvrtinu , pa je na poluvremenu imala 24 poena viška.

Gosti su tokom treće četvrtine stekli i rekordnih 40 poena prednosti, a potom u posljednjoj četvrtini dozvolili Mornaru da ublaži poraz.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Bili Beron sa 14, Ognjen Dobrić je ubacio 13, dok je Dušan Ristić meč završio sa 11 poen

U ekipi Mornara najbolji je bio Strahinja MIćović sa 15 koševa.

Mornar će u narednom kolu, 2. marta, biti gost Igokee.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније