Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ rtcg.me/Beta ]

10. 02. 2019. 21:45 >> 21:20
1

REPEŠA ISTAKAO

"Sa ovakvom igrom teško možemo do kraja"

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša rekao je da "plavi" teško mogu da odbrane titiulu u ABA ligi sa igrom koju su prikazali u Beograd.

Budućnost je izgubila u "Pioniru" 76:67 i pala na četvrto mjesto.

"Naš prvi cilj je da popravimo igru i da idemo do kraja. Sa ovakvom igrom to će biti teško, sa oakvom koncentracijom još teže. Kod sedam razlike u finišu nijesmo faulirali Jankovića, koji je najslabiji izvođač bacanja, pa da probamo da možda sačuvamo plus četiri iz prvog meča. To govori kakvu smo koncentraciju imali", rekao je Repeša.

Hrvatski trener je istakao da je pobjeda Partizana zaslužena.

"Mislim da smo u prvom dijelu imali sjajan rezultat s obzirom na sve što se događalo. Naš nivo koncentracije je bio izuzetno nizak da bi se odigrala dobra utakmica u ovakvom ambijentu. Morao sam, recimo, da zovem tajm-aut, kako bi dva plejmejkera prepoznali da su pogriješili u preuzimanju viskoh igrača, odnosno da ne udvajaju Lendejla, već Jankovića. Nikako ne umanjujem igru Partizana, ali po onome što mi imamo u sastavu moramo da odigramo mnogo, mnogo kvalitetnije, nego večeras", rekao je Repeša.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa "napokon igrala bez straha" i da je i pored odsustva dvojice igrača imala pravi pristup meču, kao i da je odbrana bila konstantna.

"Čestitam mojim igračima na velikoj borbi. Igrali smo tvrdo bez dva važna igrača, borili smo se, dobili evroligaša u jednoj napetoj i teškoj utakmici. Ovo je bila najčvršća utakmica do sada, igrali smo košarkaški bolje utakmice, bilo je protoka i dobrih šuteva, ali danas nije bilo brze košarke. Ipak, imali smo želju da pobijedimo kao nikada prije. Odbrana je bila konstantna i bili smo koncentrisani.Želio sam samo da moj tim ne igra uplašeno... Kompletno se promijenila rotacija kod bekova, ali nekada se desi da se taj nedostatak pretvori u energiju i strast. Ja sam samo želio da se igra bez straha", rekao je Trinkijeri i dodao da je Nikola Janković igrao vrlo kvalitetan meč.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније