Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O.Z. ]

12. 02. 2019. 15:54 >> 15:22
1

SVJESNA IZAZOVA

Škerović: Velika čast biti prva žena selektor

Nova selektorka ženske košarkaške reprezentacije Jelena Škerović kazala je da je za nju velika čast što je prva žena na kormilu jedne seniorske selekcije u Crnoj Gori.

Ona je naglasila da je ponosna i da funkciju selektora doživljava kao veliku šansu.

"Jedino što mogu da obećam je mnogo rada", kazala je Škerović na konferenciji za novinare.

Ona je naglasiola da je njen cilj da se napravi kultura reprezentacije i da se dođe do kontinuiteta dobrih rezultata.

"Mi nemamo veliku bazu i moramo dobro da iskoristimo to što imamo. Radom moramo da nadoknadimo eventualan nedostatak talenta. Sigurno da ćemo mnogo raditi, svi od igračica do stručnog štaba. Kao igrač sam uvijek ulazila u utakmice sa željom da pružim maksimum. To sad očekujem od košarkašica, da damo sve od sebe, da ne postoji ništa za čim bi žalili kada se duel završi", rekla je Škerović.

Ona je istkla da je kao košarkašica igrala na poziciji koja je praktično desna ruka treneru i da za nju nema nepoznanica kada je u pitanju košarka.

"Ono što je veliki plus je i činjenica da sam igrala sa većinom košarkašica koje su u selekciji pa znam koje su njihovi kvaliteti. Vjerujem u sebe i u stručni štab da možemo to da iznesemo na pravi način", rekla je Škerović.

Ona je saopštila da će joj u radu pomagati Boško Radović, Tanja Popivoda, Petar Stojanović, Drago Musić i Snežana Ćorac, koji će biti u stručnom štabu za Eurobasket.

Tim menadžer je Aleksandra Vujović, a vođa puta biće Miomir M Mugoša.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније