Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

13. 02. 2019. 10:22   >>  09:50

ORLANDO SLAVIO U NJU ORLEANSU

Još jedna Ol-star partija Vučevića

Orlando je protekle noći bio ubjedljiv na gostovanju protiv Nju Orleansa (118:88) i nanio mu šesti poraz u posljednjih sedam utakmica.

Orlando je tako nastavio sa odličnim partijama u posjlednje vrijeme. Timu sa Floride to je četvrti uzastopni trijumf, a šesti u posljednjih sedam mečeva i sad se sa 26-32 popeo na 10. mjesto Istoka i uključio u borbu za plej-of.

"Magični" su odigrali furioznu prvu dionicu, koju su dobili sa 39:17 i pitanje pobjednika je gotovo već tad bilo riješeno, pošto u nastavku domaći nijednom nijesu bili ni blizu bilo kakvog povratka.

Nikola Vučević je pružio još jednu Ol-star partiju sa 25 poena (10/18 iz igre), 17 skokova i tri asistencije. Evan Furnij e je dodao 22, a po 20 Džonatan Ajzak i Eron Gordon.

Kod Pelikansa, Etvan Mur je imao 19, Džru Holidej 16, a Džulius Rendl 15. Entoni Dejvis je kao starter za 24 minuta zabilježio samo tri poena uz 1/9 iz igre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније