Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 02. 2019. 17:20 >> 16:48

TEODOSIĆ SAOPŠTIO

"Još reprezentacija i kraj sezone"

Teodosić je nedavno prekinuo saradnju sa Klipersima, a kako je danas rekao - to je i priželjkivao.

"Prvi put da sam dobio otkaz u nekoj ekipi i nije ti lako kad razmišljaš s te strane. S druge strane, to je nešto što sam iskreno priželjkivao. Nije bilo to-to. Mučili su se i Klipersi sa mnom i ja sa njima. Nijesam priželjkivao da budem trejdovan negdje gdje ne bih igrao toliko. Sve u svemu sam zadovoljan situacijom. Ostali smo u super odnosima", dodao je srpski plejmejker.

Selekcija Srbija 21. februara od 18.00 časova gostuje Estoniji u Talinu, dok 24. februara od 16.00 dočekuje Izrael u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Srbiji je potrebna jedna pobjeda iz ta dva meča da obezbijedi plasman na Svjetsko prvenstvo u Kini.

"Meni je uvijek drago da dođem da igram za reprezentaciju. Uživam što sam ovdje danas. Potrudiću se koliko god mogu da pomognem ekipi da ostvari barem jednu u naredne dvije utakmice. To nam treba da bismo se plasirali na Svjetsko prvenstvo", rekao je Teodosić.

Dodao je da "momci koji su iznijeli kvalifikacije zaslužuju da Pionir bude pun".

"Jako značajna utakmica za sve nas. Nadam se da će ljudi doći da podrže", rekao je Teodosić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније