Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 02. 2019. 19:54   >>  19:21

DO 2022.

Veseli produžio ugovor sa Fenerbahčeom

Košarkaš Fenerbehčea Jan Veseli produžio je danas ugovor sa tim turskim klubom do kraja sezone 2021/22.

Češki košarkaš, koji je trenutno povrijeđen, ove sezone u Evroligi je prosječno bilježio 14,4 poena, 5,6 skokova, 2,6 blokade i 1,7 ukradenih lopti.

Veseli je u Fenerbahče stigao u ljeto 2014. godine, nakon tri godine koje je proveo u NBA ligi, i bio je jedan od glavnih igrača koji je ekipu Željka Obradovića vodio do titule u Evroligi 2017.

On je svoju karijeru u Evroligi počeo u Partizanu sa kojim je 2010. godine bio učesnik fajnal-fora u Parizu. Veseli je sa beogradskim "crno-bijelima" osvojio ukupno devet trofeja, dok je sa Fenerbahčeom dva puta bio prvak Turske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније