Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

20. 02. 2019. 14:43   >>  14:12

WABA LIGA

Bošković: Pobjeda za finalni turnir

Budućnost Bemaks želi da odbrani domaći teren i pobjedom protiv Montane izbori plasman na finalni turnir, kazao je trener podgoričkih košarkašica Goran Bošković.

Budućnost Bemaks i Montana odigraće sjutra u Podgorici utakmicu WABA lige.

Bugarski tim prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobio 102:100, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ima osam pobjeda - jednu više od rivala.

Bošković je kazao da će to biti duel direktnih rivala za finalni turnir.

"To je iskusna ekipa, koja je dugo zajedno. Svjesni smo kakav nas meč čeka. Mi smo u nešto frenkfentnijem ritmu utakmica, ali imamo dosta problema sa povredama i bolestima. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč, bez obzira na sve, da ćemo pokazati veliku energiju i odbraniti domaći teren. Pobjedom bi došli do finalnog turnira, tako da nam motiva sigurno neće nedostajati", kazao je Bošković na konferenciji za novinare.

Centar Nikolina Džebo kazala je da očekuje tešku utakmicu, podsjećajući na neizvjesnu završnicu u Bugarskoj.

"Baš kao i nama i njima je taj meč za prolaz, a baš zbog toga što utakmica nosi veliki ulog moramo biti na maksimalnom nivou. Svjesne smo da smo pod dodatnim pritiskom jer igramo u Podgorici, ali razmišljamo samo o pobjedi, kako bi stigli do završnog turnira. Bice pakleno teško, ali vjerujem da će dobar ambijent i naša želja presuditi", kazala je Džebo.

Talentovana crnogorska reprezentativka, Anđela Bigović podsjetila je da je Montana porazom od Crvene zvezde došla u situaciju da u Podgorici igra za finalni turnir.

"Montana baš, kao i mi juri fajnal-for i svjesne smo da nas očekuje neizvjestan i dramatičan meč. Montana je porazom od Crvene zvezde došla u situaciju da igra za prolaz na našem terenu, ali mi želimo da pobjedom završimo priču, a ne da zavisimo od zadnjeg kola. Montana je naš dužnik, u prvom krugu poraženi smo nakon dva prdužetka i nadam se da ćemo imati više sreće. Vjerujem da možemo doći do pobjede u najvažnijoj utakmici sezone do sada", kazala je Bigović.

Duel u Podgorici počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније