Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 08. 2013. 15:15 >> 15:23

SJUTRA U BARU

Pavićević: Posljednja sedmica priprema

Košarkaška reprezentacija Crne Gore nastavlja sjutra pripreme u Baru, gdje će boraviti do 1. septembra kada putuju na Eurobasket u Sloveniji.

Na turniru „Adeko kup“ u Kopru koji je bio posljednja provjera pred Eurobasket u Sloveniji koji počinje 4. septembra, izabranici Luke Pavićevća doživjeli su dva poraza.

Nakon ubjedljivog poraza od Italije (89:73), „crveni“ su u duelu protiv domaćina Slovenije odigrali najbolji meč u pripremnom periodu, do posljednjeg minuta parirali su domaćinu predstojećeg Eurobasketa, ali je u odlučujućim trenucima nedostajalo koncentracije pa je selekcija koju sa klupe predvodi Božidar Maljković slavila (81:74) poslije uzbudljive završnice.

„Nakon turnira u Kopru vraćamo se u Bar, gdje ćemo odraditi posljednju sedmicu priprema pred odlazak u Sloveniju. Preostaje nam toliko vremena da podignemo nivo igre onih igrača koji su nam se kasnije priključili i ispravimo greške koje smo uočili u mečevima protiv Hrvatske, Italije i Slovenije. Vjerujem da ćemo biti spremni za početak prvenstva, odnosno za tromeč protiv Makedonije, Letonije i Bosne i Hercegovine koji će biti odlučujući za prolaz u drugu rundu, jer smatram da su Srbija i Litvanija za klasu iznad ostalih selekcija u grupi“, kazao je Pavićević.

Reprezentacija se nakon turnira u Kopru vratila u Crnu Goru, a nakon slobodnog dana, igrači u ponedjeljak nastavljaju pripreme u Baru, gdje će boraviti do 1. septembra kada putuju na Eurobasket u Sloveniji.

„Imamo desetak dana se skupimo, ispravimo greške koje smo pravili u pripremnim mečevima, te da unaprijedimo one stvari koje su bile dobre kako bi bili spremni za početak Eurobasketa. U duelu protiv Slovenije pružili smo dobru partiju, što je bilo veoma važno nakon lošeg izdanja protiv Italije. Bilo je mnogo pozitivnih stvari i pokazali smo veliku želju, ali je u finišu nedostajalo koncentracije da bi se ostvarila pobjeda protiv sjajnog protivnika. Treba da smanjimo broj grešaka, a da želja bude na istom nivou kao i u meču protiv Slovenije i to je recept za sve duele koji nas očekuju na šampionatu“, rekao je bek Suad Šehović.

(kscg.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније