Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

28. 02. 2019. 09:52 >> 09:18

NBA

Milvoki poslije produžetka do najboljeg skora lige

Košarkaši Milvokija pobedili su noćas posle produžetka Sakramento sa 141:140, ostvarili šestu uzastopnu pobjedu i sada imaju najbolji skor u NBA ligi.

Erik Bledso predvodio je Bakse tripl dabl učinkom od 26 poena, 13 asistencija i 12 skokova. Malkolm Brogdon postigao je 25 poena, uključujući i "trojku" u završnici produžetka, dok su po 21 poen dodali Nikola Mirotić i Kris Midlton.

Milvoki je vodio sa 17 razlike u trećoj četvrtini, ali je Sakramento serijom 12:4 u posljednjih tri i po minuta uspio da izjednači. Kingsi su imali loptu 11,4 sekunde prije kraja regularnog dijela, ali nijesu uspjeli da upute šut ka košu.

U tim se poslije problema sa koljenom vratio Janis Adetokunbo, a utakmicu je završio sa 17 poena i sedam skokova.

Milvoki je sa 47 pobjeda i 14 poraza ekipa sa najboljim skorom u ligi.

U ekipi Sakramenta najefikasniji je bio Badi Hild sa 32 poena i šest skokova. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović prikazao je odličnu partiju sa 28 poena, osam skokova, osam asistencija, dvije ukradene lopte i jednom blokadom.

Harison Barns postigao je 15 poena uz 14 skokova, a Dearon Foks 17 poena i devet asistencija.

Košarkaši Majamija pobijedili su Golden Stejt sa 126:125 "trojkom" Dvejna Vejda u posljednjim trenucima utakmice. Majami je prekinuo niz od šest poraza na domaćem terenu, a Vejd je poslije utakmice trčao pobjednički krug i mahao peškirom dok su ga navijači pozdravljali ovacijama. On je završio meč sa 25 poena i sedam skokova.

Najefikasniji je bio Goran Dragić sa 27 poena, Džoš Ričardson dodao je 21, a Keli Olinik 15 poena.

U timu šampiona najefikasniji je bio Klej Tompson sa 36 poena. Kevin Durent dodao je 29 poena, a Stefen Kari 24. Voriorsi sada imaju pola utakmice prednosti nad Denverom na prvom mjestu Zapadne konferencije.

Los Anđeles Lejkersi pobijedili su Nju Orleans sa 125:119 i nanijeli mu peti poraz u posljednjih sedam utakmica. Lejkerse je predvodio Lebron Džejms sa 33 poena, 10 asistencija i šest skokova. Brendon Ingram postigao je 23, a Kajl Kuzma 22 poena.

Džulijus Rendl bio je najbolji u ekipi iz Nju Orleansa sa 35 poena, a Entoni Dejvis postigao je 22 poena uz osam skokova.

Hjuston je pobijedio Šarlot sa 118:113 i ostvario treću uzastopnu pobjedu. Džejms Harden postigao je 30 poena uz sedam asistencija u prvom meču otkako je prekinuo niz od 32 utakmica sa najmanje 30 postignutih poena.

Klint Kapela u pobjedi je učestvovao sa 23 poena i 17 skokova, a Kris Pol sa 17 poena i 10 asistencija.

Kemba Voker bio je najefikasniji u ekipi Šarlota sa 35 poena, a Džeremi Lemb postigao je 18 poena, uz 14 skokova.

U ostalim utakmicama Juta je pobijedila Los Anđeles Kliperse sa 111:105, Atlanta je poslije produžetka pobijedila Minesotu sa 131:123, a Portland je bio bolji od Bostona sa 97:92 i ostvario petu uzastopnu pobjedu.

San Antonio je prekinuo niz od tri poraza pobjedom protiv Detroita pd 105:93, a Dalas je predvođen Lukom Dončićem (26 poena i 10 skokova) pobijedio Indijanu sa 110:101 i prekinuo niz od pet poraza.

Vašington je pobijedio Bruklin sa 125:116, a Čikago je bio bolji od Memfisa 109:107 i ostvario četvrtu pobjedu u posljednjih pet utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније