Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

06. 03. 2019. 18:13   >>  17:38

NOVI IZAZOV ZA BUDUĆNOST

Pobjedom protiv Celja ovjeriti plasman na F4

Budućnost Bemaks želi da pobjedom protiv Celja potvrdi plasman na finalni turnir regionalne WABA lige, saopšteno je iz podgoričkog košarkaškog kluba.

Budućnost Bemsk i Celje odigraće sjutra utakmicu 18. kola WABA lige.

Regionalni šampion praktično je izborio plasman na fajnal-for, ali za teorijsku potvrdu potrebna im je jedna pobjeda u posljednja dva meča.

Celje je obezbijedilo plasman na finalni turnir i za slovenački tim meč u dvorani sportsko kulturnom centru univerziteta Crne Gore neće imati rezultatski značaj.

Bek podgoričkog tima, Nikolina Babić kazala je da utakmice protiv Celja uvijek predstavljaju najveću neizvjesnost i donose posebnu draž.

"Dobro je što ne igramo protiv Celja za prolaz, već smo i mi i oni sa te strane rasterećeni. Želimo da potvrdimo dobru formu, sve bolji nivo i nadam se da ćemo trijumfovalnu seriju krunisati u derbi kako bi u idealnom raspoloženju dočekale završni turnir", kazala je Babić.

Slovenački predstavnik u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je devet pobjeda i ima jednu više od rivala.

Krilni centar Nikolina Džebo kazala je da već razmišlja o završnom turniru.

"Duel protiv Celja predstavlja nešto posebno, sigurno da ćemo biti motivisane i odlučne da novom pobjedom pokažemo kvalitet i da vrijedimo. Neće biti lako, Celje je bilo ubjedljivo protiv Beroe, zatim protiv Crvene zvezde, tako da se nalaze u odličnom ritmu, ali je to dodatni motiv za nas da vidimo pred završni turnir naš nivo forme", kazala je Džebo.

Duel u dvorani sportsko kulturnog centra Univerziteta Crne Gore počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније