Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 03. 2019. 10:42 >> 10:12

PAVIĆEVIĆ ZADOVOLJAN

"Godina turbulentna, ostvarili zacrtani cilj"

Trener Mornara Mihailo Pavićević je kazao je nakon pobjede nad FMP-om da je presrećan što su ostvarili zacrtani cilj - opstanak u ABA ligi.

Košarkaši Mornara pobijedili su u Baru ekipu FMP-a iz Železnika 79:69 (23:13, 18:23, 20:13 i 18:20), u utakmici 21. kola ABA lige.

"Bila je turbulentna godina, nijesmo otvorili sezonu kako smo planirali. Bilo je dosta razloga, odlaskom Nidama smo pokušali da probamo sa mladim Amerikancima, što se nije pokazalo dobrim. U tom lutanju smo sve do dolaska Rebića imali problema na najvažnijoj poziciji. I Evrokup je bio izuzetno naporan za nas, ali smo u drugom dijelu sezone dobili sve utakmice koje smo morali", istakao je Pavićević.

Barski tim tom pobjedom, osmom ove sezone, kolo prije kraja takmičenja, obezbijedio je opstanak u regionalnoj ligi.

"Prvi put sam osjetio tenziju, a kad dođe da nemaš kud nazad, ne znaš kako će ekipa reagovati. Čestitam igračima od srca, dali su sve od sebe, želja i volja su bile prisutne, znali smo kako da napadamo i branimo", zaključio je Pavićević.

Barani u posljednjem kolu gostuju Cedeviti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније