Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 03. 2019. 17:53 >> 17:19

REPEŠA PORUČIO

Utakmica u Vitoriji još jedna šansa da napravimo korak naprijed

Košarkaši Budućnost Volija sjutra gostuju Baskoniji u Evroligi, ali trener Podgoričana Jasmin Repeša ističe da je ekipa već okrenuta plej-ofu ABA lige.

"Utakmica u Vitoriji je još jedna šansa da napravimo korak naprijed u našoj igri prije utakmica plej ofa. Imamo težak raspored do kraja sezone i svaka utakmica nam je veoma važna. Baskonijin krajnji cilj je fajnl-for, koji će biti održan u njihovoj areni i to im sigurno daje ekstra motivaciju. Igraju odlično, pogotovo kod kuće gdje su u odličnom nizu. Mi moramo izaći sa pravom energijom na teren i dati sve od sebe kako bi realizovali naš plan utakmice", kazao je Jasmin Repeša.

Utakmica u Vitoriji počinje u 20 i 30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније